It is currently 02 Feb 2025, 13:59

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 118 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 5 Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12 Aug 2006, 04:12 

Car: 115/960
suntem way offtopic, dar sincer, care mai era farmecul daca lua un GTA? nu e mai frumos sa stii ca ai un 1.6 cu care bati la orice ora orice GTA stock? stim cu totii problema GTAului, si anume tractiunea fata, care oricum nu suporta nici puterea stock, deci ar fi fost inutil sa impingi un GTA de la 250cp stock in sus (Dumnezeu stie cat..). Anyway, daca chiar vreti sa continuam discutia eu zic sa ne mutam pe topicul potrivit, aici se vorbea despre cu totul altceva!

Post subject:
PostPosted: 12 Aug 2006, 08:24 

Car: o cisterna
Alexandrus Quote:
asa ca pica teoriile tale cam repede.
As putea sa iti raspund in o mie de feluri,dar chiar asa,ce rost are?Mi-am dat acum seama ca tu esti ala cu mania contrazisului,asa ca ma las la mana ta...SAU NU.
Daca se intampla vre-odata sa postez ceva,din respect pentru forumul asta si pentru ceilalti alfisti nu vorbesc in parabole si nici din auzite,asa ca teoriile mele se bazeaza pe ceva.
Omul cu pricina e membru mai mult sau mai putin activ pe o gramada de forumuri de limba engleza.Daca chiar esti interesat cauta-l,intra in legatura cu el,intreaba-l tu personal de ce nu si-a luat un GTA in schimb.
Si sa ne gandim ca ai avea bani.Nu multi,nu putini,sa zicem la un nivel mediu pentru occident,nivel care ti-ai permite sa te indulgi in pasiunea ta,fie ea masinile.Ce ai face,ti-ai cumpara o masina super scumpa pe care ti-ar fi mai greu sa o asiguri si tii pe drum sau ti-ai lua o masina mai ieftina,care in prima faza nu iti da nici o bataie de cap,dar tu pasionat fiind te trezesati ca mai schimbi ceva,mai imbunatatesti alteceva si ai ajuns sa cheltui de-a lungul timpului 40.000 de euro?

916 Spider 3.0 Arese
159 SW 1.9 JTDm

Post subject:
PostPosted: 12 Aug 2006, 15:52 

Sincer, daca as avea banii aia, mi-as lua GTA fara discutie. Si la GTA se mai poate imbunatatii pe ici pe colo(imagineaza-ti V6 biturbo), si are in plus anumite detalii care pe un 147 normal nu le ai si nici nu le poti avea decit cu un pret mult prea mare.
Omul acuma pune turbo pe un 2.0 JTS si inlocuieste 1.6TS-ul, alti bani, alta distractie. Pe GTA nu avea ce alt motor sa puna, decit eventual 3.2 JTS asta nou.
Oricum, discutia e total offtopic si nu isi are rostul, de ce nu si-a luat GTA e treaba lui.

Post subject: ;)
PostPosted: 12 Aug 2006, 17:16 

statzi linistitzi baietzi :D fiecare face ce vrea cu masinile lor / motoarele lor ..fiecare cat il tzine buzunaru / imaginatzia si ...tehnologia :)) ....intre timp pe topicu meu is binevenite orice discutzii ....putetzi dezbate bine mersi orice subiect atata timp cat nu se ajunge la cearta :) ...doar suntem alfisti cu totii si daca chiar inseamna ceva pt noi marca asta eu zic ca nare rost sa ne batem unu pe altu la cap ci sa dezvoltam pasiunea pt Alfa....daca exista asha ceva ...in toti

Post subject:
PostPosted: 14 Aug 2006, 00:45 

Opa, inca un Oradean alfist. Uelcom.

PostPosted: 15 Aug 2006, 00:17 

ciau aicu :) nice hearin` from you :) normal ca inca un alfist ...in curand mai multzi :D ...iam mai bagat boala inca la un prieten :D in curand si un alfa 159 prin orash :D ....intre timp aicu`le ....si care mai suntetzi din oradea pls lasatziva id`urile de mess peaici :) ....sa va am si eu prin liste..poate facem o intalnire......intre timp ...ash mai avea o rugaminte...mai am un prieten care cauta un Alfa .....coxule mai intra si tu pe mess...sa te iau la o vorba :D poate vrei so dai :D sau care mai stie ceva ..alfa 156 sau 166 la pretz bun...f bun...cat mai mic :D

PostPosted: 15 Aug 2006, 00:26 

si ca sa va stresez asha de tot de tot .....care are habar pe unde se gasesc jantele astea sau macar ce model is ....super arata sincer pe GTA` :D da nar strica nici la mine pe JTD

Attachments:
GTA black whit rims.jpg
GTA black whit rims.jpg [ 60.15 KiB | Viewed 1400 times ]

Post subject:
PostPosted: 15 Aug 2006, 02:50 

Pai de unde ai luat poza, poate zice ceva pe acolo ?
Cred ca sunt ASSO, dar nu sunt sigur.

PostPosted: 15 Aug 2006, 09:28 

am pierdut linku da mna...fac rost inapoi ;)

PostPosted: 15 Aug 2006, 16:31 

it`s official :D ....in 2 sapt se livreaza la autosiena un Alfa Romeo 159 , 2.4 multijet , 200 cp ....:) posesoru fiind unu din cei mai buni prieteni ai mei :D am bagat boala`n el ....akuma o bagat`o el in mine....mna......just anuntzam lumea :)) in caz ca intereseaza pe cineva ca mai apar ceva masini faine prin orash nu numa opel`uri forduri and shit like that :)

Post subject:
PostPosted: 17 Aug 2006, 13:55 

Eu am mai contaminat doi prieteni aici cu virusul...hehehe.. :twisted: . O sa ne facem sindicat ca ne claxoneaza deja niste oameni care umbla intr-un fel de masini/vehicole pe care este un semn ciudat si naspa care arata cam asa "vw" :twisted:

PostPosted: 22 Aug 2006, 01:25 

prima problema mai ...semnificativa cu alfa`u meu :( am ramas fara ulei ..si a inceput sa piuie compu de bord ....ca mna ..la schimb de ulei nush ce`o facut fratemeu ..nu a bagat destul sau ceva de genu ....si eram prin simleul silvaniei si a trebuit sa raman peste noaptea akol ca mna ..duminica la 22.00 nam gasit pe nimeni la schimb de ulei ....si ulei in orashu ala numa ulei OMV am gasit ....10W40 densitate .....cred ca raman cu el vreo 1000-2000 km si apoi schimb inapoi pe ARAL ...sau Selenia daca au la reprezentantza ....

Moderator edit:nu ar fii mai bine daca ai scrie in romaneste?Poate ai observat media de varsta a clubului e mica,stim cu totii de mirc,insa a comunica si scrie corect e si o forma de respect.
Multumesc pentru intelegere,Marius.

Post subject:
PostPosted: 22 Aug 2006, 01:41 

Car: o cisterna
Incearca Selenia de shopul clubului! :wink:

916 Spider 3.0 Arese
159 SW 1.9 JTDm

Post subject:
PostPosted: 22 Aug 2006, 16:01 

sa ai parte de ea!frumoasa masina!

Post subject:
PostPosted: 23 Aug 2006, 10:02 

Quote:
am au putzin pretz ....da mna....nush...ma...gandesc.....arata frumos ......intre timp ...baietzi ajutatzima si pe mine ca am o problema cu masina , scutu ii rupt nu se tine calumea , scut standard dinala de plastic , si vreau sa`l schimb pe ceva mai tare , am inteles ca este ceva de aluminiu mai rezistent....mar interesa de unde si cam pe la ce pretz se gaseste si daca`i posibil cam cat mai rpd Smile ca nu vreau sa risc sa frec cu masina si sa raman peakolo
Fa-l din fibra de sticla. Rezistenta peste plastic, aprox cu aluminiul, dar pret mai mic+se face repede. :?

Post subject: Re: ;)
PostPosted: 26 Aug 2006, 12:44 

Ionutz Quote:
si ca sa va stresez asha de tot de tot .....care are habar pe unde se gasesc jantele astea sau macar ce model is ....super arata sincer pe GTA` :D da nar strica nici la mine pe JTD
Hello, jante asemanatoare face Bellini
Le gasesti la LINX

Attachments:
bellini_bella_bronze.jpg
bellini_bella_bronze.jpg [ 21.44 KiB | Viewed 1285 times ]

Post subject:
PostPosted: 29 Aug 2006, 23:18 

vai cum arata masina ......si jantele...si....orgasm curat :dribble: (ma refer la sw negru cu jante gta..de la inceputul thread`ului).

anyway...ionutz....sa`ti traiasca...foarte faina ...cand o sa vin in oradea cu mia bella (asta peste vreo luna juma cred) care e o alfa 156 sw, aceasi culoare cu a ta.,..aproximativ...o sa le punem una langa alta, sa vedem cum le sta ;)

Post subject: Si eu un membru nou :)
PostPosted: 30 Aug 2006, 12:04 

Salut baietzi! M-am gandit sa postez si eu aici si sa atasez si o poza (cea originala de la bazarul auto, eu inca n-am apucat sa-i fac poze) cu Alfa-ul meu, pe care tocmai l-am luat de 4 zile. Adevarul e ca nu prea m-am interesat inainte de detalii tehnice etc etc inainte sa o cumpar, m-am ghidat pe intuitie si spontaneitate. Este un JTD de 1.9 din 1998 si cu 127.000 km la activ. Zilele astea umblu cu inmatriculatu pe aici prin Brno, Cehia pe unde sunt acum. O sa pun mai multe poze daca vreti, dupa ce termin cu service si toate cele... o spal etc:) Si pt ca nu e inca inmatriculata n-am reusit sa merg prea mult cu ea doar 300 km dar pot spune ca merge perfect. Ar fi cateva mici detalii care ar trebui finisate, ca de ex. lumina la vitezometru arsa, doar la turometru si restu, sistemul audio nu e convingator, cred ca are niste fire intrerupte pe undeva... In fine, o sa revin cu detalii cand termin cu service-ul.

Attachments:
File comment: Poza originala de la bazarul auto
masinutza2.JPG
masinutza2.JPG [ 56.4 KiB | Viewed 1254 times ]

Post subject:
PostPosted: 30 Aug 2006, 12:34 

Car: 159 2,4 JTDM
nice...

Post subject:
PostPosted: 30 Aug 2006, 13:01 

Frumoasa masina! Sa o stapanesti sanatos!
Luminile de la plansa bord (vitezometru/turometru) pot fi schimbate usor. Deasupra pe interior este un surubel. Il desfaci si pe urma trebuie sa iasa frumos tot inelul ala. De acolo te descurci, sunt parca 2 becuri/cadran ;)
Bafta!

Si bun venit pe forum! :)

PostPosted: 30 Aug 2006, 13:01 

Car: 156 - The Red Hawk
bogec Quote:
lumina la vitezometru arsa, doar la turometru si restu, sistemul audio nu e convingator, cred ca are niste fire intrerupte pe undeva... In fine, o sa revin cu detalii cand termin cu service-ul.
Vezi ca la cadrane nu exista becuri, sunt LED-uri. Cu butonul de KM poti sa stingi/aprinzi individual cadranele, i.e. sa ramana aprinse toate sau doar turometrul, etc.
Sistemul audio... hmm... schimba headunit-ul (CD player) si ai sa vezi ca se schimba povestea. La CD-ul soramii am pun un Sony si e alta viata, fratie! Boxele stock sunt mai mult decat suficiente!

Post subject:
PostPosted: 30 Aug 2006, 17:42 

Mersi mult pt. tips Alex_Alfa si alexmirica ... Am cam citit tot ce s-a putut pe forum. O multime de informatii mai mult decat folositoare pt. un incepator ca si mine, asa ca merci pt. toata lumea.
Azi am reusit sa inmatriculez masinutza cu succes:) Are frumos talon si numere noi. Iar despre procedura de inmatriculare si cum functioneaza birocratia aici.. nota 10. In 10 min rezolvi tot fara stat la coada nimic.. Si cat costa? ... 1 mil in lei vechi!!! Imi aduc aminte cand back in Brasov acu 3 ani inmatriculam o masina... Ualeuuu... Fara pile, chiu si vai...
In fine.. Urmeaza service-ul. Nu pare sa aiba nimic, dar tre un check up neaparat. Revin cu poze cand s-o gatat tot.
Bafta la toata lumea!

Post subject: felicitari pt masina
PostPosted: 07 Oct 2006, 17:22 

felicitari pt masina si so stapanesti sanatos :) intre timp alfistilor care onoreaza maine cu prezenta la oradea , ne vedem ;)

PostPosted: 21 Oct 2006, 09:35 

si apar si primele probleme ....la un test electric la airbaguri nu mergea niciunu fiindca nu era bagata mufa corect la unu dintre ele .....problem solved

Last edited by Ionutz on 16 Nov 2006, 13:35, edited 1 time in total.

Post subject:
PostPosted: 23 Oct 2006, 15:29 

Si eu sunt curios cum stingi/aprinzi cadrane individual, la 156 nu la 147.

Post new topic  Reply to topic  [ 118 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 5 Next

All times are UTC+03:00