cipy,
Eu am avut o instalatie secventiala pe exLogan ... si pot sa-ti spun ca nu pierzi chiar asa mult.Mai ales in oras nu simti diferenta. Daca vei iesii din tara, chiar nu vei simtii defel. In germania si croatia, gazul e atat de bun incat nu iti dai seama ca esti pe gaz.
In Timisoara este un meserias, care poate sa puna instalatia de gaz secventiala, si inainte sa imi iau Alfa, l-am intrebat si de GPL, si mi-a spus ca nu vor fii probleme defel si ca a pus si pe masini foarte puternice fara probleme (intre timp mi-am luat alfa pe diesel iar pe alea nu poti sa pui instalatie de gaz).
Oricum, tipul asta are si scule, de poate sa-ti masoare KW pe care ii ai pe GAZ. Iar astea secventiale au o pierdere foarte mica. Vecinul meu care are un Mercedes Vaneo, a iesit la teste cu 1 KW mai putin. Asa ceva nu simti.
Ceea ce-ti recomand e sa te duci la cineva despre care sa stii ca se pricepe. Eu am pus instalatia mea ceva mai scump ca la altii, dar stiam ca tipul e superserios.
Daca tii la masina asta, pune-ti gaz, dar eu pot sa-ti spun ca la vanzare nimeni nu o sa-ti dea bani in plus pe masina, doar ca ai si gaz. Poate ar fii o varianta sa vinzi masina, sa mai pui de 2 ori bani de GAZ si sa iti rennoiesti masina cu 1-3 ani cu motorizarea dorita. De o alta Alfa vorbesc desigur
Oricum, bafta la orice decizie vei lua.