prin ce intelegi tu piese de gta look? ....bari fatza/spate , praguri , faruri , stopuri , eleron ....jante .....elemente de carbon prin masina (schimbator/maneta frana/exterior unde este negru ..intre usha din fatza si spate , ....ceva de genu
.....esapament ....la motor nu umblu
nu inca ...pana in iarna ...in iarna sper sa o aduc la 180 de cai...de la 116 cati are...era pe alfisti.net ceva kit pt motor ...cu 1600 E ....pt 1.9 jtd ...de 85kw....aducea de la 116 la 185 de cai ....mna....cam atat miar ajunge pe masina
nush catzi bani implica ..da incet incet ...cate ...800-1000 E pe luna bag in ea din sept incepand
, ar mai fi o sonorizare mai profi , xenon , ......dar mna
cu timpu....intre timp primele elemente...de design...esterior si interior mar interesa
si nush unde as putea gasi in Romania asha ceva.....sau eventual...ungaria /sau delivery din ceva tara...da delivery prompt ..nu cum se aude ca pe alfisti.net ...2-3 luni si inca na venit pachetu ...mna ..in fine....bani sa fie ...tuningu nu vreau super tiganesc si masina super lasata
just like a GTA miar placea
masina preferata
....si auziti ...va cer un sfat si vash ruga sa postatzi care avetzi vreo parere....in seara asta am primit 11.000 E pe masina
eu am dat 9500 E ..da mna...sau mai scumpit si taxele aku...si...nush ce sa fac is in dilema..nush ce alfa miash putea gasi in stare buna pe la pretu asta ....cu piele etc...toate dotariile ..preferabil 2.4JTD..intre timp ...astept niste sfaturi...ce sa fac ? sa`l refuz pe om sau sa`i zic sa mai astepte..1-2 sapt ..poate gasesc ceva...
....nash prea renunta la bella mea ..dar mna...sunt bani ...si cu bani care`i primesc...poate gasesc ceva mai powerfull