Am reconditionat la masina (printre multe altele) pompa de frana si am reusit sa dau jos singur suspensia fata, reusind sa-mi pastrez tot dintii in gura desi arcurile au sarit destul de violent; am curatat bratele (le-am si vopsit, doar ca sa constat ca nu prea sta vopseaua pe ele, dar dau bine, macar
); au fost vopsite arcurile ROSII (nici nu se putea altfel). In cele din urma, am constat ca trebuie puse toate la loc, iar doua zile am tot cautat o presa de arcuri pentru a repune tot pe masina. Dupa ce m-a perindat pe la nu-stiu-cite service-uri si ateliere mecanice, doar ca sa constat ca toti ridicau din umeri, si ma trimiteau inevitabil la "un prieten" care "trebuie sa aiba", NEVOIA m-a invatat si mi-am facut propria presa! Cricul plus patru tije filetate indoite, ca sa le pot prinde sub marginea de la "farfuria" de la arcuri.A mers perfect si in 2 ore toata suspensia a fost pusa la loc (si nici nu m-au ramas suruburi!
).
Saptamina trecuta a fost verificata si pusa la punct toata instalatia electrica pe masina.
Ulterior, am dus-o in service, unde am schimbat pompa de apa, am lipit rezervorul de benzina (avea vreo 2 fisuri), am aliniat portierele, si urmeaza punerea la punct a motorului.
Nu i-am pus insemnele Alfa Romeo, in aceasta etapa a reconditionarii nu are suficiente piese ORIGINALE; dar asa cum e, e un monstrulet rosu plin de personalitate, care atrage ca un magnet pe toti care trec pe la service, care o analizeaza admirativ, iar dupa ce afla ca e o ALFA ROMEO, conlcuzia e, de cele mai multe ori “bun designeri, francezii astiaâ€â€¦
Attachments: |
13sus sus.jpg [ 94.29 KiB | Viewed 3418 times ]
|
12 pompa apa.jpg [ 86.63 KiB | Viewed 3423 times ]
|
11pe platforma.jpg [ 77.89 KiB | Viewed 3422 times ]
|
10afara din garaj.jpg [ 89.5 KiB | Viewed 3422 times ]
|
9semnalizare spate.jpg [ 69.93 KiB | Viewed 3423 times ]
|
8faruri.jpg [ 82.96 KiB | Viewed 3422 times ]