da, stiu masina din vedere, noi ne-am mai intersectat de cateva ori prin oras..
Uite si ceva pareri din ce directie sa o apuci:
1. fa ceva cu jantele neaparat, cele pe care le ai acum sunt de 156, nu ca ar arata ele prea bine nici pe 156 dar macar acolo mai au o forma, pe 147 insa..
2. odata ce o sa ai jante pe 17", masina va lua alura unui mic tractoras si va tipa dupa suspensie. Solutie ieftina, arcuri de max -30, solutie optima, kit de suspensie
Ca sa iti faci o idee cum ar arata DOTZurile pe masina ta take a look
aici, in mare parte intreaga masina se apropie de ce iti doresti tu de la a ta
3. Acum ca vei avea un look decent poti sa faci si chestii care sa sara in ochi, faruri, stopuri, semnale..
4. Kitul GTA look e cam singurul care merita montat pe 147, de celalta parte e putin cam greu sa vrei sa imiti GTAul cu masina de 115cp.. Macar Tantza avea motive intemeiate sa adopte acest look. Ma rog, discutie lunga..
5. Folie, nu sunt eu adeptul, dar dincolo de latura practica am vazut deja doua Alfe argintii cu folie neagra pe geamuri si nu pot spune ca arata rau!
6. Daca imi permiti o parere legata de mp3player, pe cat de misto arata in pozele de prezentare si pare ca se integreaza in bord, pe atat de deceptionat am fost de cum arata in masina. Nu poti incerca sa il impingi mai mult in bord ca sa nu mai iasa asa mult inafara? Si sa vopsesti eventual si rama neagra in nuanta argintie..