valerica Quote:
Comane, iti place sa jignesti, sa mentii si sa traiesti in atmosfera de scandal. Faptul ca ne spui ca motoarele masinilor noastre sunt niste gunoaie, ca o ardem la masa, suntem prosti, ne dai in *cenzurat* ta destul de des doar ca ii spui poola nu te face un om cu bun simt, educat sau un tata cult.
Nu cred ca trebuie sa iti impui parea cu orice pret si prin orice mijloace si nici nu cred ca esti triumfator jignind useri vechi sau noi, pe subiect sau pe langa.
Tzivi, o parte e si pt tine, faptul ca esti moderator si ca iti petreci timpul intr-un garaj nu inseamna ca cel de langa tine detine adevarul suprem si ce auzi de la el iti da dreptul sa maturi cu cine vrei.
Mitomani sau mitocani, nu stiu cum e corect, putem fi cu totii.
nu am nimic cu nimeni da sincer domnul cu uleiul minune, cu pancarta pe care scrie " I am za best" m a secat, e plin netu de din astia care nu accepta niste analize, niste pareri. ele sant clar niste pareri de la concurenta si realitatea e ca porumbul e marfa
am un prieten care la un moment dat vindea niste aditivi, cand i am zis ca s niste porcarii si poti sa strici motorul cu asa ceva, s a suparat rau, apoi tot el m a cautat sa mi zica ca e posibil sa am dreptate.
am scris cuvantul ala "lung" asa pentru ca nu mi place cand apare "cenzurat"
la mine sensul cuvantului gunoi e mult mai amplu, sper ca ai observat.
uite ca sa nu te simti nasol, nu e valabil pentru teseul tau, al tau e lucru.
faza aia cu "datu' la masa" am scris o din cauza ca am vazut ca nu se intelegeau pe subiect, mi s a parut ca fiecare spune altceva acolo pe topicul celalalt, nu aveau legatura postarile. la urma urmei ce e asa aiurea sa dai la masa, toti "furam curent" si "dam la masa" uneori sau mereu cum sant eu de exemplu.
revenind la uleiul RL, eu zic ca jignirea cea mare a plecat de la domnul nou care a luat la "shtanga" cam tot forumu cu popcornu lui si tre sa inteleaga faptul ca chiar daca ala e cel mai bun
ulei din lume desi exista multe indoieli vis a vis de acel lucru, multa lume nu va fi interesata de aspect.
ar fi fost mult mai bine sa prezinte el partile nasoale ale uleiului, pentru ca orice lucru oricat de bun are si parti nasoale cum ar fi costul