alfetta Quote:
Eu dupa ce am pus arb-urile de la ei si am vazut cum sta masina pe curbe , super glue , am zis sa ma duc pana la capat ,sa ma bag la o suspensie sport . Acu ' vad ca doar babuinul a venit cu un sfat , bun , nu stiu ce sa fac ....sa continui ? Sa mai astept? Nae a pus un link american ,care pe mine nu ma convinge , ce stiu pistolarii aia ?
Articolul din acel link e complet cretin din start, un articol care incepe cu "daca nu e pe lista asta e prost" nu poate fi catalogat decat asa. Cine ia de bun ce scrie acolo, sa fie sanatos, ii recomand ca urmatoare lectura orice axioma religioasa, sigur e stilul potrivit.
Gabi, te tot legi cum si pe unde poti de tzivi iar motivele sunt unele cel putin ridicole, nu vreau sa le dezvalui aici dar le cunosc bine. Te-ai inversunat si acuma nu te mai poti opri macar sa analizezi putin ? Ce e si cu tine ? Parca ati avea de impartit cine stie ce mostenire si doar tu esti mostenitorul de drept
Cel mai rau e ca te hazardezi in declaratii si nu faci decat sa iti dai tie in cap.
Spui ca la piesele vandute de tzivi nu exista garantie reala, etc, etc. (ti-ai si gasit raufacatorul, asta care alearga toata ziua pentru toti in afara de el, ca el e baiat bun si iese in paguba).
Pe de alta parte te bati cu caramida in piept ca te lupti cu alfisti.net si cu Eibach sa ii recuperei banii lui Cristi Nita, sau sa ii rezolvi cumva problema.
Intreb si eu ca om onest si nstiutor, pe factura de cumparare a suspensiei lui Cristi Nita la rubrica vanzator e trecut alfisti.net, Eibach, sau firma ta ?
Daca vanzatorul este alfisti.net, tu ai intermediat vanzarea si totusi il condamni pe ala mic si cret care fix asta face si el, dar intre alte persoane/firme.
Daca vanzator e firma ta, iar acea factura exista, ca un comerciant cinstit si onest si platitor de taxe si impozite, cum fara indoiala esti, poti sa te lupti tu cu orice furnizor vrei, raspunderea directa o poarta firma care a emis factura, nu furnizorii si/sau producatorii, alea sunt discutii intre firma ta si respectivii furnizori/.producatori, nu il privesc absolut deloc pe clientul final. Asta stau lucrurile si dpdv logic, si dpdv legal, si dpdv etic, cam din orice punct de vedere vrei tu.
Sau nu asa stau treburile cu garantia "reala" ?
Parerea mea e ca nu au luat-o razna nemtii, aia asa au fost mai mereu, dar forumul asta a luat-o razna rau, de ceva ani buni de zile, iar membrii lui (aia vechi si mai normali, nu valul nou de alfisti facuti peste noapte si tot soiul de te miri ce) o iau si ei razna chiar mai rau.
Referitor la fix subiectul topicului, sincer, multi emit pareri formate din inchipuite si auzite.