Salut,
sunt inca un doritor de a se alatura clubului Alfa.
In primul rand ar fi prima mea masina(nu am 18 ani, ci destui peste) iar in momentul de fata sunt in cautari(de ceva timp, poate chiar prea mult
).
Alfa
159 este unul din modelele care imi plac(nu o sa enumar aici celelalte modele pentru ca nu doresc o discutie versus, ci o parere strict legata de masina in cauza
)
Este vorba de o Alfa
159 2011, motor 2.0 diesel - 140CP, 170.000 km si pretul de 9000EUR. Masina este adusa din afara si neinmatriculata(carte de service si km reali).
Echiparea si dotarile nu le stiu - de masina am aflat printr-o cunostinta, iar momentan din ce mi-a zis, aceasta ar avea : "semipiele, volan sport -comenzi, dubluclimatronic, senzori ploaie si lumini, geamuri electrice". Pe weekend s-ar putea sa am drum si sa trec sa o vad.
Deoarece pretul de
achizitie imi cam mananca tot bugetul de
achizitie al masinii, as dori sa stiu cateva pareri legate de motorizare, an, pret, precum si de imediate cheltuieli de dupa achizitionare(stiu ca este recomandat - schimbarea distributiei si o revizie - ulei, filtre + ce mai este nevoie si iese la testare). Am atasat si cateva poze care v-ar putea spune mai multe decat am descifrat eu din ele.
Am ajuns cu acest topic la pagina 41, iar pe celelalte le-am rasfoit destul de mult pentru cat mai multe informatii. Din pacate, informatii foarte recente referitoare la preturi pentru "consumabile" nu prea am gasit.
Multumesc
PS: scuze de poze dar nu stiu cum sa le fac sa fie vizibile mai mici aici pe forum si sa pastrez dimensiunea
Attachment:
image(0).jpg [ 229.35 KiB | Viewed 2419 times ]
Attachment:
image(1).jpg [ 248.05 KiB | Viewed 2419 times ]
Attachment:
image(2).jpg [ 215.87 KiB | Viewed 2419 times ]
Attachment:
image(3).jpg [ 262.36 KiB | Viewed 2419 times ]
Attachment:
image(4).jpg [ 222.6 KiB | Viewed 2419 times ]
Attachment:
image(5).jpg [ 228.99 KiB | Viewed 2419 times ]