mugurel Quote:
Am trait sa o vad si pe asta
Primul om cu capul pe umeri care isi pune problema daca isi permite o masina si cheltuielile cu ea . Bravo man , e mare lucru .
Pana la urma nu am inteles daca vrei
156 sau 159 , ma gandesc ca ai gresit la faza "
156 , 1.9 " si de fapt ai vrut sa zici 159 ... Nu ? Altfel 5000 e un pret mare pt un
156 , ar trebui sa fie aproape noua . Ca fapt divers si mie imi place mult 56-le , are niste forme si detalii incredibile chiar si pentru anii astia .
Eu as alege un 56 din Germania cu putini km . Un 159 la banii astia e greu de gasit , sa fie si bun , iar din Italia e pacat sa iei ca aia isi bat joc de masini . Sunt mai rai ca noi
Daca nu cauti chilipir si ai grija cu reviziile si mai ales cu mecanicii , o Alfa te tine la fel de bine ca oricare alta masina din cele "fiabile" . Ba poate chiar mai bine ...
Vezi daca Cypy mai vinde 56-le rosu , chiar e o masina deosebita .
Eu sper sa iti gasesti o Alfa , mi-as dori sa devii alfist si sa nu te bagi intr-un bmw sau vw obosit si banal
Si sa ne vedem la intalnirile noastre anuale , AlfaFest ... Iti va placea mult
L.E ... Asta e masina lui Cypy
viewtopic.php?f=32&t=2785" onclick="window.open(this.href);return false;
Multumesc pentru raspuns ! Nu, nu am gresit, ma intereseaza
156, imi place mai mult decat 159 :-??
Motoarele de 1.9 diesel sunt Euro 3 ? Probleme tipice pentru aceste motoare ? Este motorul de 115 prea mic pentru caroserie ? Se merita cel de 140 pentru cineva care nu este maniac de viteza ? Taxa de poluare e putin cam astronomica, dar asta banuiesc ca e peste tot. Eventual se poate monta filtru de particule sa o treci in Euro4 ? Am amici cu Mercedes care au facut aceasta manevra, sa treaca din Euro3 in Euro4. Anyway, bugetul se incadreaza in zona 5000-5500, dar daca nu ii cheltui pe toti nu e nicio problema ( oricum va trebui retapitare, schimbat filtre, placute, distributie, etc etc )
Reviziile le voi face in continuare la mecanicul meu, de unde merg de 5 ani de acum, deci pe partea asta nu ma agit...
Edit : Am vazut masina pe care mi-ai recomandat-o, multumesc ! Totusi, pentru mine suspensia sport este un minus. De fiecare data cand am mers cu o masina cu suspensie sport am regretat faptul ca m-am urcat in acea masina.