Inca de cand am vazut prima data pozele cu
Renegade-ul, m-am gandit ca ar fi un inlocuitor de succes pentru Hugo! Dat fiind faptul ca se apropie sfarsitul leasing-ului, m-am gandit sa imprumut unul pentru un weekend si sa il arat Roxanei. Multumiri pe aceasta cale lui Sabin de la AI
Asadar, am avut un weekend pe mana un
Renegade, 2.0JTDm 140cp in echiparea Limited + ceva optionale serioase (scaune piele, incalzite, volan incalzit, sonorizarea optionala cu subw., etc.). Am condus masina doar in oras, aproape 100km. Am tinut tractiunea in permanenta pe auto si n-am avut ocazia sa o incerc nici o clipa in offroad. Computerul de bord a indicat un consum mediu de 9.6l/100 cand am predat masina, fara S&S activ.
Anyway, masina mi-a placut maxim! Si mie, si Roxanei! Singurul "repros" ar fi motorul, care mi-as fi dorit sa fie o idee mai puternic (dar sunt sigur ca Tibi o poate rezolva
). In rest, numai de bine! Mare, solida, silentioasa, high-tech (LCD generos intre ceasurile de bord, U-Connect cu touchscreen si conexiune bluetooth la telefon, keyless entry & keyless go, frana de mana la buton etc.), destul de agila pentru un SUV (ma refer la tinuta de drum, schimbari mai bruste de directie etc.), foarte usor de condus (Roxana era usor reticenta la ideea de a conduce asemenea dihanie, insa s-a simtit inca din prima secunda la fel ca-n MiTo).
Da, m-am urcat ulterior intr-un Evoque intr-un showroom si brusc Jeep-ul mi s-a parut usor uratel in interior
Dar una peste alta, mi se pare in continuare o masina de dorit in familie. Neaparat 4x4 si in echiparea Limited! GG JEEP!
Am intentionat sa-i fac si ceva poze, insa, oricat de absurd ar parea, n-am apucat