Văd că s-a reactivat topicul deci o să profit și eu de ocazie pentru a v-o prezenta pe a mea în mod oficial
Cum la începutul anului am făcut dezvăluirea că eu de fapt scriam ca reprezentant al lui taică-miu, acum, la sfârșit de an, vă dezvălui și că nu-s atât de alfist pe cât vreau să par
Meet tigaia / Tefal / Lil’ Panda, daily-ul meu. A ajuns să fie prima mea mașină printr-o conjunctură de evenimente, dar țin să menționez că eu îmi doream foarte, foarte mult o Alfa, doar că n-a fost să fie. Mulțumită ei am aflat că mașinile nemtești se dau mult mai fiabile decât sunt și că da, lumea se uită urât la tine în trafic dacă ai bemveu alb cu paket iem. Pe de altă parte, mă bucur mult c-o am în viață, cum mi-e cam milă să mai supun Giulia chinului infrastructurii bucureștene, în timp ce cu ea n-am constrângeri la fel de mari.
Deci, după cum spuneam, e un BMW 116d Steptronic, 2015, Alpinweiß cu pachet M. A făcut parte din flota de lansare a facelift-ului din 2015 (primul proprietar a fost BMW RO), așadar am mai văzut vreo câteva zeci aproape identice prin trafic. După un an jumate cu ea am ajuns la concluzia că e o mașină foarte bună pentru un începător: n-are putere cât să te motiveze să faci prostii, dar nici nu te milogești după ea, consumă 5-6 dacă n-ai piciorul greu și te poți strecura cam oriunde, fiind hatchback. Se tot strică lucruri mărunte la ea, fapt care mă motivează s-o vând. De juma’ de an tot zic că asta urmează, tot caut alternative, dar nu știu, parcă mi-e din ce în ce mai dragă, cu tot cu multele ei bube.