Jaggguar Quote:
Topicul acesta este penibil, din mai multe motive, dar unul principal ar fi acela că e playgroundu' celor ce au ceva de demonstrat şi care se asimilează cu un sistem de valori (sau cu o marcă auto în cazul acesta) pentru the coolness şi pentru imaginea ideală din mintea lor a celor ce aderaseră în mod firesc şi neforţat. În plus, mai sunt cei care visează în taină la ursuleţul ăla mov pe care nu au putut să-l cumpere, fiindcă era prea scump, dar şi-au luat o Alfa veche, ieftină şi proastă iar acum încearcă să se convingă că e cool şi aşa şi caută motive de mândrie.
Nu am nimic personal cu nimeni, nu e cu direcţie şi nu aştept răspuns, plus că îmi dau seama că cei vizaţi nu vor înţeleg mare chestie din acest post...
Imi place felul in care te exprimi in engleza.Probabil ai uitat cate putin din limba romana? Am inteles ca esti inca unu care nu intelege chiar nimic.Pt tine o masina inseamna pilot automat,piele si spalatoare de faruri...Daca ti-e asa sila sa conduci de
ce nu mergi cu tramvaiul? "Alfele alea vechi" la fel ca si BMW alea vechi, si tot asa, sunt masini in adevaratul sens al cuvantului,motoare,mecanica pura nu windows si bsplayer cum sunt motoarele acum.Pe aici sunt baieti care si-ar putea permite masini de lux dar aleg "alfe dalea vechi", aia sunt oameni care inteleg adevarata valoare,de care tu habar nu ai!!!Cunoastem d"astia ca tine,sunt destui,care isi cumpara CLS ca ei stiu
ce e aia masina si pe urma se duc la service sa isi puna apa pentru parbriz.Daca erai informat bine vedeai pe forum ca mai e cate unu care a bagat si 60.000 de euro in o "alfa daia veche"...Eu cred ca ala a avut cati ursuleti mov ti-ai putut tu imagina vreodata.