Valak Quote:
Asteptam cu mare interes filmuletul asta pentru a-l da mai departe, ca o carte de vizita. Nu cred ca o s-o fac, totusi. Imi place montajul - scrisul, datele despre traseu - respira calitate, dar muzica e "din alt film", iar cadrele in care apar masinile sunt foarte anoste. Poate ca ma asteptam eu la altceva, ceva mai viu, mai agresiv, mai provocator. Nu au mai fost si alte masini prezente ?
Alfa Fest 2012 este un eveniment International. In consecinta cei din alte tari care ne vor vizita, nu sunt interesati sa vada ce masini conducem noi. Punctul de interes este locul in care ii invitam. Am ales versiunea asta de edit tocmai pentru ca dupa ce am trimis invitatii catre cluburile de afara, pe forum-urile lor erau deja postate filmulete de pe youtube cu Transfagarasanul si discutau tocmai despre faptul ca vin pentru acest drum. Unii dintre ei au postat chiar imagini cu partea "impracticabila" a lui, de pe versantul vestic si erau ingrijorati ca nu va fi un drum potrivit pentru
Alfa Romeo. Asadar promo-ul promoveaza drumul si am pus accentul pe asfalt tocmai cu niste
Alfa Romeo care se plimba pe el. Despre soundtrack... cred ca esti subiectiv si atat. Piesa contine un mesaj care invita evident la Explorare si nu este aleasa deloc intamplator. Nu vom folosi vreodata un soundtrack ultra mainstream pentru ca nu asta isi propune evenimentul. Daca urmaresti filmele oficiale
Alfa Romeo vei descoperi un caracter destul de asemanator. Vis a vis de imagine... era ceata peste tot. Pe de alta parte a fost perfecta vremea. Transfagarasanul este numit si "drumul norilor". Despre agresivitate... nu despre asta este evenimentul. Nu vrem ca cei care vin la
Alfa Fest sa creada ca se duc pe un circuit. Este o intalnire de socializare, pe un drum frumos dar foarte periculos. Participantii la
Alfa Fest se vor inscrie pe alfafest.ro intr-un formular, dupa ce accepta conditiile de participare in care sunt specificate riscurile si responsabilitatile.
Iar despre optiunea ta de a publica mai departe filmuletul... acesta nu are intentia de a castiga un festival de cinematografie ci acela de a promova un eveniment. Suportul fiecaruia in a distribui informatia, depinde pe de alta parte si de motivatiile acestuia de a sprijini sau nu un eveniment al clubului la care se considera apartenent.
PS. Au fost filmate cadre foarte variate cu diverse masini, care nu au fost folosite in acest edit. Acestea au insa alt scop si vor fi puse in valoare in urmatoarele saptamani