Needless ot say, multumim Laura si Andrea, o zi minunata, zice bine George ca ar trebui sa devina un eveniment anual in calendarul AlfaClub! Sper sa nu se supere colegii mei ca dau spoilere, dar lucram, cumva, la asta
Zice bine George ce zice si vizavi de masina mea, desi timpul obtinut nu ma onoreaza, mi-a prins bine iesirea! Mi-am schimbat radical parerea despre GTV, nu arata doar bine in poze, ci si livreaza! Merge excelent in regim de circuit, motorul trage foarte bine sus in ture, sta mult peste asteptari in curbe, si, poate cel mai surprinzator, franeaza extraordinar (posesorii de 916 stiu ca nu e tocmai punctul forte al seriei).
Asadar, de vina pentru timpul slab este soferul, nu masina
Circuitul are cateva viraje destul de tricky, care mereu ma surprindeau pe o trasa complet gresita, se inchideau cand in mintea mea trebuia sa accelerez sa ies si etc. M-am bucurat initial cand mi-a zis Vladut ca am scos 2:23 pe ultima tura, cu George in dreapta, insa juniorul s-a uitat la timpul lui Dan (deh, ne cheama pe amandoi Stroe
).
Long story short, daca tin in continuare masina, cu siguranta voi reveni! Iar urmatoarele upgrade-uri se vor orienta catre performance.
Attachment:
IMG_7418.jpg [ 1.76 MiB | Viewed 5123 times ]
PS: pozele de la Mugurel sunt intr-adevar la mine, din pacate insa nu cred ca voi avea timp de ele prea curand