iuli78 Quote:
Salut ! Asa ai cumparat masina sau au aparut problemele deodata ?
1. Inchiderea centralizata ,da semne de functionare ? Gen se inchide si se deschide dar nu ramane inchisa , eu cand am cumparat caruta ,avea siguranta scoasa de la inchidere , daca o puneam la loc ,cand inchideam usa din butuc (din cheie nu mergea ca aveam un contact lipsa) se inchideau unele usi si se deschideau , rezolvarea a fost sa inlocuiesc 3 incuietori care cauzau problema.
2. Treaba asta m-i sa intaplat si mie intr-o perioada , pur si simplu nu reactionau la butoanele de reglaj , in cazul meu au fost niste contacte imperfecte din mufa care iese din usa si duce catre sub bord , am mai umblat atunci si la firele (mufe) care intra in oglinda , de atunci nu am mai avut probleme cu oglinzile .
3. Eu am avut probleme doar cu geamul dreapta spate , avea toane cand se deschidea cand nu mai reactiona la butoane , dupa ce am umblat pe la firele din usa care duc la motoras si la mufa prin care ies firele din usa catre caroserie , sa rezolvat . La tine este prea de tot , toate 4 odata , pare sa fie de la sigurante sau de la vreun releu ,daca are unul care se ocupa de geamuri/inchidere .
4. Treaba sta este destul de raspandita la 166 , burduful de cauciuc care se vede in stanga jos cand deschizi portbagajul , este ok ,dar firele din el ( la 2.0 TS sunt 10 fire ) au prostul obicei sa se rupa in acel burduf , capatul manunchiului de fire are o mufa care vine in dreptul difuzorului de la luneta din stanga , se scoate aceea mufa prin gaura din caroserie pe unde se fixeaza burduful , se scoate captusala usii de la portbagaj si se verifica firele care duc catre motoras si ce mai este pe langa el . Eu am schimbat de 3 ori acele fire in 4 ani , abia acum ceva timp am gasit un cablu pentru autoturisme cu 10 fire .
5. Este bine sa verifici si becurile din ea , eu le-am schimbat cand am cumparat masina
6. Nu am avut probleme cu capacul rezervorului , dar vezi ca in portbagaj in dreapta , unde ai usita ai 3 chestii acolo :
1. sfoara pentru deschiderea capacului ( la nevoie ) daca mai este acolo
2.siguranta releu deschidere capac (trebuie sa fie 2 sigurante una langa alta un de 20 si alta de 25 ,una din ele (sunt acoperite de un grilaj din plastic)
3.releu capac rezervor (si releul motorasului de la portbagaj este langa el )
Motorasul pica mai greu
Toate au picat deodată unii mi-au spus ca ar fi modulul de confort dar nu cred și faza cu închiderea e ca nu da semne de viața nu se aprind farurile nimic