skmetaly Quote:
Salut,
Vezi ca ai si un set de relee la stergatoare, sub masca de plastic, unde este si filtru de polen. Releul pentru pompa benzina ar trebui sa fie unul rosu (J15 din imagine).
Ti-as sugera sa faci rost de eLearn pentru modelul 166 si acolo vei vedea diagramele electrice precum si proceduri de reparatii
Sper sa te ajute
Multumesc frumos! Pana la urma i-am dat de capăt si era doar siguranța, nu releul, si totodata am văzut ce tiganie frumoasa s-a făcut cu masina asta. Problema la relee, toate sunt roșii, si toate sunt originale, si puse haihui. Am eroare la A/C, am aflat si de ce, e pur si simplu carbonizat locul unde trebuia sa fie siguranța acolo, pe la relee. Totodată, siguranțele erau puse anapoda, niciuna la amperajul corect. Ma bucura cel puțin ca macar acum primește masina iubirea aia pe care trebuia să o primească, ce nu ma bucura, e ca nu stiu cum rezolv cu slotul la A/C, si acolo cred ca si-a băgat nasul un Dorel si a pus o siguranță nepotrivită de a luat foc. Si ce ma bucura din nou, am bagat-o pe tester si are eroare la senzorul dr debimetru, pe care eu l-am deconectat si merg asa pana iau altul, deoarece e dus. Acum nu stiu daca e de la cablarie sau de la senzor in sine. Stiu doar ca atunci cand il pun, masina are rateuri si nu trece de 4000rpm