Superba bella ta, sa o stapanesti sanatos! Vino la intalnire! Stii ce te asteapta:
Sa o stapanesti sanatos N...!
Bine ai venit !
PS : Intreaba-l pe @xti, cum se procedeaza cu noii membrii .
...sper sa vii la intalnire SI DUPA ce afli asta: vezi ca tre' sa iei BOTEZUL (purificarea
de impresii bune despre alte masini decat ALFA
) => CUORE SPORTIVO inainte sa intri oficial in randurile noastre. Noooo
, sa nu-ti treaca prin cap sa cauti pe forum despre asta ca nu vei gasi...si eu am fost pus in fatza faptului implinit
crede-ma. Ti-o spun eu ca... esti oradean de-al meu si am fost primul care ti-am raspuns la msg, sper sa nu se supere tot clubul pe mine acum (am auzit ca nu-s primul care sopteste despre botez). Stai, stai... ca-ti spun acuma ce inseamna de fapt asta, da' mai intai vreau sa te intreb ce masina ai ? Da-mi PM mai bine.
BOTEZUL presupune parcurgerea urmatorilor pasi, exact in ordinea enumerarii lor:
1. Vii cu masina personala la prima intalnire (eventual cu a familiei, nu trebuie neaparat sa fie Alfa) pt evaluarea premergatoare
(criteriu subiectiv) ;
2. Masina respectiva (in calitate de sol/mesager care anunta intrarea ta) trebuie mai intai verificata si ea (cate o forja scurta
din partea fiecarui alfist prezent la intalnire, fara a fi depasite insa limitele sigurantei la volan si nici distanta de 2 km/ pers ) ;
3. Un test scurt
(10 intrebari) privind istoria brandului Alfa Romeo
si cunostinte de ordin tehnic ;
4. Retragerea intr-un bar/pizzerie, unde NOUL ALFIST va face cinste
(consumatia suportata de tine nu poate depasi 100 EUR, echivalent in lei, indiferent de numarul celor prezenti la intalnire) ;
Off the record: nici unul din cei 4 pasi NU este eliminatoriu, bineinteles nu aceasta este finalitatea avuta in vedere, totul este ca cel "botezat" sa reziste pana la capat. Media celor prezenti la intalnirile din Oradea (pt a-ti face si tu o evaluare a dificultatii testelor)este ~ 7 membri/intalnire, dar este in continua crestere. La urma vei vedea ca a meritat
, asta poti observa f usor si din discutiile/imaginile de pe forum. SUCCES!
PS. In calitate de membru al Alfaclub
, imi asum direct si nemijlocit eventualele neconcordante raportat la "botezurile" precedente.
XTI.