Salutare!
Sa mai stergem praful pe aici cu ce s-a mai facut la masina:
Kit distributie + pompa apa.
Garnituri: capac axe, capac pompa apa, pompa ulei.
Macara geam spate - Am fost destept si am deschis geamul pe ditamai caldura cand era "lipit" si a cedat.
Chedere usi - Eroare pe toti senzorii anti-pinch dupa ce am pus foliile fata/spate. Aparent baiatul care le-a montat a tras de ele si aia a fost...
Opritoare usi fata/spate - Aveam un cloncanit la toate usile care nu se rezolva cu ungere.
Vas servo + furtune + lichid servo corect.
Ulei Cutie x 2 - Un flush ii face bine.
Misc: Simering pompa ulei, simering planetara, bujii, clanta capota, rezistenta trepte electroventilator, lipit pielea maner sofer, revizie clima, ceva piesa misterioasa de Opel care cauza o scurgere de ulei, embleme fata/spate, cauciucuri vara.
Revizie + filtre x2 (datorita operatiunilor facute, nu numarului de km)
Antigel + furtun imbatranit care a cedat in mers (that was fun)
Navigatie (Android cu OEM look) + Camera spate - inca asteapta instalarea (TZIIIVIIIIII
)
Planuri in viitorul apropiat:
Set prezoane noi - A fost necesar un pistol de tiruri pt schimbul de iarna.
Ceva curatenie prin admisie / supape - o mai apuca tremuratul din an in paste.
Verificare articulatie - momentan sta bine dar nu strica
Planuri in viitorul indepartat:
Discuri + placute in urmatorii ~10 000 km - Ma interesez de un eventual upgrade de frane.
Tobe finale schimbate - Pentru a rezolva take-off lag-ul cunoscut JTS-urilor.
Vopsit integral
Owner's feedback:
Masina o buna bucata de vreme (pana sa inceapa pandemia) a fost daily driver in oras catre munca si inapoi, distante scurte si opriri dese. Probleme nu au fost, cu mici exceptii mentionate mai sus si s-a comportat perfect.
Ma deranjeaza doar 3 particularitati la masina: unghiul maxim de bracaj al rotilor care e o gluma, butoanele de pe volan care se dilata de la caldura si se blocheaza, cutia manuala in oras.
Acestea fiind spuse, sunt foarte multumit de masina, fericit pentru alegerea facuta si trist pentru ca nu o conduc cat de des as dori datorita pandemiei si lucrului de acasa.
Final:
Multumesc mult Tzzivii, CatalinKDK si tuturor celor care au lucrat la masina