Hello,
Dat fiind ca sunt proaspat posesor de Alfa nu se putea sa raman fara topic aici
Astfel, in urma cu exact 2 luni, printr-un mix de circumstante am ajuns sa achizitionez o Alfa. Mai exact este vorba despre un Stelvio First Edition 2.0t 280hp Q4 produs in decembrie 2017 si inmatriculat in ianuarie 2018.
La momentul achizitiei avea 28000km iar acum dupa 2 luni are 35000km. In perioada asta am facut 2 vizite la Auto Italia pentru inlocuire discuri si placute spate cat si pentru revizia de 30k care a inclus si inlocuirea lichidului de frana (la 2 ani).
Dat fiind ca in trecut am tot avut masini care au suferit modificari, nici Alfa nu putea sa ramana complet standard. Astfel, cu ajutorul lui Bogdan (#tzziviibranded) am reusit sa facem urmatoarele:
- volan de QV pentru a activa ACC-ul (masina avea camera si radarul dar lipsea butonul) iar acum functioneaza perfect. Cred ca este dotarea pe care o folosesc cel mai des;
- DNA-ul de QV cu Race mode
Acesta era un must pentru la iarna mai ales;
- folie de protectie faruri si folie fata Llumar Air (puse la kaf.ro);
- colantare "diffuser spate" din gri-ul acela trist intr-un negru satinat (tot la kaf.ro);
- filtru de aer BMC in carcasa originala;
- arcuri Eibach Pro Kit (drop-ul masurat a fost de 4cm pe toate colturile);
- evacuare cat back facuta la Silisteanu plug and play pe teava masinii astfel incat sa fie usor de facut swap-ul;
- interfata cu Android Auto, Car Play, mirroring...etc - plug and play pe sistemul masinii. Mi-am dorit Waze pe ecran si functioneaza perfect
- dash cam integrat in carcasa de senzori de ploaie.
Momentan cam acestea sunt modificarile. In viitorul apropiat sunt tentat de un soft dar astept sa vad care este cea mai buna solutie iar in 2 ani probabil voi trece la Stelvio QV.
Aici gasiti si un clip scurt pentru a va face o idee de sunetul evacuarii:
https://www.youtube.com/watch?v=NtiRmCu ... e=youtu.be