Suntem in sfarsit gata de Fest!
Cu ajutorul lui Tziv, am cam rezolvat tot ce era de rezolvat urgent!
- schimbat radiator (preventiv, dupa ce-am patit cu GTV-ul) si termostat (de data asta, n-am mai uitat)
- rezolvat ABS-ul: intr-adevar, pompa era de vina
- rezolvat aerul conditionat: pare-se ca am scapat doar cu o reincarcare de freon
- am ramas cu un anume zgomot in sarcina, e din rulmentii altenratorului, insa incarca perfect, am amanat demontarea si reconditionarea lui pentru mai tarziu
Am desfacut apoi ambele fete de usi, pentru ca:
- boxele distorsionau groaznic, limpede de ce, cand le-am desfacut membrana pur si simplu s-a descompus (se vede intr-una din poze): le-am inlocuit cu cel mai ieftin set disponibil pe dimensiunea OEM (5x7"), niste Mac Audio
- geamul dreapta mergea greu si alternativ, uneori cobora pe secventa de decapotare si refuza sa mai urce la actionarea butonului: motorasul era obosit, am incercat resuscitarea lui impreuna cu fratele Hermanoli, am sfarsit prin a inlocui intreaga macara
- incuietoarea pe stanga mergea extrem de greu (spre deloc), ajunsesem sa incui masina mereu din dreapta: am rezolvat cu mult WD, acum merge extrem de lin
Cu ocazia asta, am rezolvat si un pitic mai vechi: izolarea fonica a usilor! A fost chin dar a meritat, e incredibil cat de mult se poate schimba sunetul cu cel mai banale set de boxe! Recomand oricarui posesor de 916.
Attachment:
IMG_6216.jpg [ 501.03 KiB | Viewed 3367 times ]
Attachment:
IMG_6220.jpg [ 535.3 KiB | Viewed 3367 times ]
Attachment:
IMG_6223.jpg [ 482.01 KiB | Viewed 3367 times ]
Attachment:
IMG_6224.jpg [ 590.08 KiB | Viewed 3367 times ]
Attachment:
IMG_6269-2.jpg [ 485.92 KiB | Viewed 3367 times ]
Attachment:
IMG_6279.jpg [ 505.94 KiB | Viewed 3367 times ]
Din pacate, n-a mai ramas timp si de ceva TLC, in special prin interior sau la motor
Asta e, nu le poti avea pe toate!
Sa ne vedem cu bine!