Subscriu la ce zice Ege, nu am vazut Giulia, dar Audi m-a impresionat, cel putin fata de vechiul model e total alta masina la interior.
In schimb mie imi place mult C-klasse, se conduce si are o pozitie la volan foarte placuta, pare masina de un loc, doar pentru sofer. Este foarte mica inauntru, mult sub A4, e ca o compacta. Navigatia/display-ul o tampenie, greu de utilizat in mers si chiar si pe loc mi se pare o complicaciune, plus ca aruncat acolo pe bord parca e Mio. Consola centrala din plastic lucios care prinde toate zgariturile, ornamente de boxe care sunt nefinisate ca la fiecare atingere simti cum te zgarie. Sunetul...nu stiu ca nu am un stick, la radio e nasol. Aluminiu este, suficient. Scaunele sunt foarte confortabile, sustinere buna sezut si spătar, chiar ideale, Amg pack/line. Adica la masina asta ii poti gasi multe defecte, dar felul in care te pui in scaun si cum simti ca totul se muleaza pe locul ala, e ca si cum vrei sa faci acum 50.000km. Bineinteles ca am mers cu 2.2 diesel, de altfel astia nu fac alte motoare ca nu vazut alta motorizare in afara de 2.2 diesel. (glumesc, dar cumva cam asa e)
In rest nu confortabila, nu legata ca un BMW F30.
Dar F30 e niciunde, nu scaune, poate la M pack/line doar ca nu am mers, nu pozitie, nu vizibilitate, nu interior, dar ... da cutie, inclusiv manuala. Mie F30 mi se pare sub concurenta, arata bine la exterior, sau nu, sau nu toate...are multe optiuni de culori la interior, dar toate destul de ieftine, plastic vopsit, multora le crapa "pielea" in lateralul scaunului sofer, aer conditionat manual pe masina de top, climatizarea automata cu display arata ca acum 20 de ani, asta valabil de la seria 1 la seria 7 si inclusiv X. Din pacate am mers doar cu diesel, zgomotos la relatiu dar silentios in mers, uneori nici cutia nu coreleaza perfect, mai ales in modurile eco, uneori e in offsaid daca nu accelerezi si apare vibratia de subturat.
lucianm Quote:
Ne poti spune cat a costat?
Sigur mult peste 40k euro, cand a aparut B8 si-a cumparat un cunoscut, 2.7 undeva la maximul de dotari si era 57k euro.