remusthag Quote:
Nu am stat 2 ore sa testez Alfa ca ii dadeam timp celuilalt sa verifice cazanul meu, m-am bucurat ca am scapat de tuci si oricum, nu cred ca exista comparatie intre Alfa 156 care am luat-o si bemveu-ul dat de mine. Alfa, cu toate ca are probleme, e mult mai sus. Dar daca as fi citit scris de altcineva ce am scris eu, poate "beleam" ochii mai bine si negociam mai mult la schimb.
Asa, daca nu am avut Alfa niciodata, cine stia de variatorul da "dizelul" si ca e 800 ron unul, ca are 2 ghidaje in spate la plansa de borb metalice care scartaie in gropi, ca trebuie taiat nu`s ce fir din ceasuri sa nu mai ai relantiul oscilant... si lista continua cu probleme specifice Alfei, neintalnite la orice masina.
poate masina a fost cumparata din austria pentru dezmembrat la un pret de 2-300 euro de este asa daramata,eu zic ca incet o sa o pui pe picioare.
nu cred ca aici pe forum proprietarii de alfe nu au prezentat problemele avute cu ele,pana la urma asta este si scopul forumului sa prezentam problemele avute cu masinile dar si bucuriile
masina ta ca multe altele a avut un proprietar care nu prea ia pasat de ea (probabil ca orice masina ar fi avut o aducea intr-un stadiu asemanator)crezi ca tipul cu care ai facut schimbul nu critica bmw-ul la fel?
eu la masina mea abia dupa un an si jumatate si multi bani cheltuiti am descoperit problema unei erori dar nu am disperat si nu am dat vina pe masina (a fost turbina care nu este facuta de alfa ci o marca care echipeaza foarte multe masini si se strica in egala masura)ci pe fostii proprietari pentru ca o turbina nu se strica la 100k daca masina a avut facute reviziile la timp,doar daca a avut un defect din fabrica.
fa un topic masinii si prezint-o,eventual cu foto asa poate te bucuri de mai mult ajutor din partea colegilor de pe forum moral cat si tehnic