M-am gandit sa deschid acest topic nu pentru publicitate ci pentru situatiile nefericite in care avem nevoie de service-uri alfa romeo in afara Romaniei.
Experienta mea a fost urmatoarea>
Marti, in Germania, la vreo 50 km de Nurnberg, la 159 s-a aprins "check engine" , alaturi de erori la abs, vdc, hill-holder, etc etc. Alaturi de asta, "limp mode", adica max 70-80 km/h - ceea ce a fost foarte frumos pe autostrada, mai ales ca inainte alergam impreuna cu un z4 coupe pe drumuri fara limita de viteza.
In fine, primul drum a fost in Nurnberg la Centro Italia Vogt (
http://www.vogt-auto.com" onclick="window.open(this.href);return false;) unde pe langa un dezinteres total, raspunsul a fost nu va putem face nimic pentru ca nu ne merge sistemul de programare al masinilor la service.....
Iesind din cladire am dat de 2 mecanici care pierdeau timpul la tigara si ii injurau pe cei de la receptie ca nu-i lasa sa faca nimic. Cu toate astea, unul dintre ei mi-a recomandat Autohaus Filip, in Furth, un orasel langa Nurnberg.
Odata ajuns acolo, am gasit reprezentanta exclusiva Abarth
si service pentru grup Fiat.
Oamenii au fost extraordinari, din toate punctele de vedere (cafea, apa, stergatoare noi
, introdus masina in service pe loc in locul unui 159 TBi.) Initial, pe tester mi-au spus ca apare o eroare - scurt-circuit- la injectorul 4. Mi-au curatat mufele, masina mergea ok, nu au facturat nimic si mi-au zis ca in limita a 200 km, daca se intampla ceva vin dupa mine si platesc maxim 50 Km*0.22 Euro/km, restul de 150 decontand la asigurare...
Din pacate, dupa vreo 20 km, eroarea a aparut din nou,
Am sunat si mi-au zis ca vor comanda un injector nou si ca daca nu e asta vor trebui sa-mi schimbe niste fire care s-ar putea sa fie in scurt.
Cand am ajuns la service, injectorul nou tocmai venise cu un curier, fapt pentru care s-au apucat de munca.
In 2 ore masina a fost gata, spalata si cu stergatoarele schimbate.
Pretul...... 44 euro "contact injector" si 8 euro manopera, inclusiv TVA (pretul la manopera este 6 euro/ ora mecanica, 8 euro/ora electrica auto, 10 euro/ora tinichigerie-vopsitorie).
Prin urmare, daca din nefericire aveti probleme in zona, cautati-l pe Thomas Haskin (un tip excelent ce vorbeste engleza perfect) la Filip Autohaus, tel. +49 (0)911 930 88 0, Str. Industriestasse nr.1 Furth-Bisloe, Cod postal 90765,
http://www.autohaus-filip.de" onclick="window.open(this.href);return false;