Am o bataie pe partea dreapta fata, vine clar de la roata. Se aude cu precadere cand pun frana brusca sau cand iau viraj maxim stanga. Am fost la mecanic si a zis ca zgomotul provine de la capul de planetara, partea de catre roata. De asemenea a zis ca e safe sa circul o perioada cu el asa, dar indicat ar fi sa il schimb.
Am fost la un magazin de piese auto si am cerut niste preturi. Mi-au zi ca pot aduce la 85 lei, 120 lei, 190 lei si 290 lei. Am zis ca e mai bine sa evit alea ieftine si am cerut detalii despre modelul la 190 lei. Omul a zis ca e fabricata de catre firma Metelli si sunt facute in Italia. Stiu ca e vorba de siguranta mea si a familiei mele, dar nu ma pot intinde pana la cea de 290 lei pentru ca urmeaza si revizia (ulei/filtre) si mai am si alte cheltuieli.
Asadar, cum e cu firma asta, Metelli? E ok? Am cautat putin pe google despre ei si printre altele am gasit asta:
Quote:
Compania METELLI a luat fiinta in anul 1962 si produce piese auto din anul 1970. Grupele de produse fabricate de METELLI sunt: capete de planetare, elemente hidraulice la sistemul de franare si ambreiaj (pompe de frana, cilindri receptori, pompe si cilindri de ambreiaj), parti motor (antecamere de ardere, pastile de reglaj, ghiduri si scaune de supape) si pompe de apa destinate atat autovehi culelor europene cat si celor japoneze. Realizate cu utilaje si echipamente de ultima ora, folosind cea mai noua tehnologie si un personal înalt calificat, produsele METELLI sunt de o calitate incontestabila raspunzand cu succes cerintelor si solicitarilor la care sunt supuse autovehiculele moderne. Tratamentele termice si prelucrarile de inalta precizie, controlul calitatii, pe bancuri moderne de control tridimensional si nu in ultimul rand incercarile si simularile la care sunt supuse, produsele METELLI ne dau certitudinea unor produse sigure, fiabile si de calitate.
Pe hartie arata bine...
Gasesc altceva mai bun in pret similar?
Multumesc.