Salut,
Am vazut ca mi-ai trimis mesaj. Din pacate nu am avut timp sa intru sa iti raspund.
O sa scriu aici, poate mai vrea cineva sa citeasca.
Ca la orice masina, daca o cumperi noua pierzi la revanzare mai mult decat la o masina
second DAR nu stii ce cumperi. Poate avea mai multi kilometrii decat pe bord, poate
avea o gramada de defecte pe care nu le vei observa cand o cumperi. Mai ales daca
iti place masina, vei fi foarte entuziasmat cand o cumperi si nu te uiti la tot.
Cum o cumperi e alegerea ta. Nimeni nu iti poate spune cum e mai bine.
Eu am avut un BMW E46 320d second si am fost dezamagit. Asa ca urmatoarele
masini au fost noi.
Eu am cumparat Brera 3.2 "noua" - am cumparat-o din Germania, ca masina second,
cu 0 km la bord. Fata de pretul ei de atunci am obtinut o reducere de vreo 10k euro.
Hibe, chichite. Nu stiu... La Alfa Romeo poate fi orice, nu are probleme cu vreo chestie
anume. Absolut orice piesa poate avea "defect". E Alfa Romeo. Nu poate fi si frumoasa
si fiabila
Dar iti recomand sa cumperi un model mai nou (an fabricatie mai recent).
MY08 e mai bine facuta decat MY07 si tot asa.
Motor... Parerea mea ca un coupe asa frumos trebuie sa aibe motor pe benzina. Dar
asta e parerea mea. Motorul 2.2 e destul de slabut ca performante, si la o masina
atat de grea vei fi dezamagit. Motorul de 2.4 e ceva mai bun dar consumul va fi mai
mare decat te astepti pentru un diesel. Motorul 3.2 e cel mai puternic DAR ai grija ca
va consuma mult. Cateodata foarte mult.
Ca "tuning" poti modifica toate 3 motoarele. Pe diesel se face software mai usor,
ti-l scrie aproape oricine. Pe benzina e putin mai greu dar se face. La diesel castigi
cam 30 de cai peste cei stock. La benzina pana in 10% pentru ca sunt motoare
aspirate. La partea asta te pot ajuta eu.
Nu stiu ce altceva sa iti spun. Da-ne si tu mai multe detalii: ce vrei sa faci cu masina,
cati bani ai, ce masini ai mai avut. Intreaba-ma daca mai vrei sa stii ceva specific.
Dan.