Dragi alfisti, iaca ma adunasi de pe drumuri cu vesti si noutati despre a noastra petrecere de toamna si vreau sa fac un REZUMAT si o prezentare noua a ofertei.
Dupa indelungi drumuri si scurte poticneli datorate batranetilor mele pe la tot felul de bordeie, colibe si palate (a se citi stabilimentele de cazare) de prin jiudet, mi-a atras atentia complexul Dagida (
http://dagida.ro/site/main/daiana/galerie-2" onclick="window.open(this.href);return false;), superb situat pe langa ctitoria Movilestilor - Manastirea Sucevita.
Cazarea mi se pare potrivita pentru ca ofera suficiente locuri de cazare cat sa nu stam foarte inghesuiti si chiar daca vor mai fi vreo doo camere fara baie si frigider , sunt stele bucovinene. Amu, lasand la o parte stelele, ni se mai ofera o mare piscina interioara incalzita, sauna pentru cei care se simt intoxicati sau insuficient de catifelati,
http://dagida.ro/site/main/daiana/galerie-2" onclick="window.open(this.href);return false; si pentru ca am promis ca o sa purtam chiloti in piscina, ni s-a oferit ca bonus un teren de fotbal /tenis la care io vad deja un "magarus" girls included
) . Si daca tot ni s-a oferit un "helesteu" un' sa ne spalam, m-am gandit ca nu e suficient doar sa ai o alfa si sa aduc un agregat de off-road profesional ca sa avem, noi baietii, un' sa ne murdarim temeinic pe muntii din preajma. Cui nu-i place off-road poa' sa se dea linistit pe renumitele serpentine de la palma...
Mda, stiu, deja v-ati gandit ca e prea multa activitate cu rol de consumat calorii... Ei bine, compensam prin niste idei delicioase pentru mic dejun, pranz consistent din felurite ciorbe autohtone cum numai la Radauti se stiu a face, gratare, fripturi la cuptor ori fasole cu ciolan afumat... ca sa nu va povestesc de cina... vom face un purcelus la protap, imbalsamat cu vin, busuioc, miere de albine si alte mirodenii manastiresti pe care timp de 6 ore le va unge bucatarul, cunoscator de secrete culinare bucovinene. Abia astept sa ne vedem in generosul foisor, cu totii cu cate un pahar de vin fiert in asteptarea pirpolirii rimatorului...
Si pentru ca nimic nu este gratis pe lume, am ales sa fie ieftin:
CAZARE: 88 ron de pereche, indiferent ca sta la camera double (2 pers) sau la apartament (4 pers cu camere separate).
Mic dejun: 20 lei/persoana
Pranz: 25 lei/persoana
Cina(porc protap): 20 lei/persoana
Inafara cazarii, preturile sunt de +/- 5 lei, in functie de ce vrea fiecare.
Pentru ca intotdeauna ne-am plans ca este prea scurt, va astept de vineri sau macar de sambata cat mai devreme pentru a ne putea bucura pe deplin de toate cele mai sus prezentate dar mai ales de compania fiecaruia. Prezint mai jos lista participantilor pentru care voi plati eu maine un avans de 25 ron/pereche (nu o sa va deranjez cu trimiterea in cont/posta etc. ci ne vom socoti la locul faptei) si va rog pe cat posibil sa faceti un update la lista cu ziua in care veti ajunge.
1) sv_kdt - 2 pers
2) Cypy - 2 pers
3) vladimir- 2 pers
4) dobermann - 2 pers (de sambata dupa amiaza)
5) cristi84 - 4 pers
6) Toni - 2 pers
7) Benjamin-2 pers
8 ) Marian - 2 pers
9) Spooky - 2 pers(in functie de data vom fi 2 pers, sau doar eu)
10) cristih - 2 pers (sper sa nu intervina nimic)
11) alfa_no1 - 3 pers. zic eu... dar de sambata seara (75% sigur)
12) exq - 2 pers (de sambata mai pe seara, cel mai probabil - 50% deocamdata)
13) Marian Pam-2 pers
14) Nushu-2 pers
15) Silviusly - 2 pers
16) Dana (147) - 1 pers (posibil 2) de sambata
17) Tinel - 2 pers