alfa_mito Quote:
Dupa un drive-test cu mica bestie ,ce-a cu motor de 1.4 Tjet 120cp, revin cu cateva impresii
plusuri :
-reprizele de accelerare;
-stabilitatea in curbe;
-aspectul;
-la primul nivel de echipare ,Progression, destul de multe gadget-uri;
-sistemul "DNA", nu cel cu coruptia de la noi
minusuri :
-prin luneta vizibiliate aproape nula, nici oglinzile laterale nu prea te ajuta
-suspensia nu tocmai reusita pentru drumurile noastre, simti orice denivelare
-loc in spate nu prea e
-materialele de pe usi
-frane slabe, am avut senzatia ca imi trebuie parasuta ca sa franez
-marea buba delearul autoitalia , parca achiti cu banii lui si sictirul cu care te trateaza, sa nu mai spun cand am intrebat daca imi face vre-o oferta sau vre-o reducere ca achit cu banul in mana s-a uitat la mine ca la avioane, helicoptere si alte aeronave.
Per total ca , concluzie , nu vreau sa dezamagesc forumisti , masina este buna , dar serviciile lasa de dorit, raman fidel italiencelor , dar sincer modelul nu prea e facut pentru o masina de zi cu zi , mai inchegata mi sa parut alfa romeo 147 decat mito-ul , asta o spun din ce am vazut si condus, va urez multe impliniri alaturi de italiencele voastre si multa bafta cu forumul, o seara placuta
Eu tocmai am vandut un mito 155cp 2011 11500 km distinctive+sport pachet si multe dotari optionale.
Nu ai d c sa-ti faci grizi in privinta motorizarii,am avut peste 20 de fiat 500 cu motorizari intre 69 si 180 cp(la nici unu nici cea mai mica problema)
+demaraj si stabilitate f buna
+spatiul interior generos,chiar si porbagaj marisor
+iarna se descurca foarte bine
-la aspect nu exceleaza(a fost ambitia sotiei)
-mult prea inalta
-frana elastica(sunt obisnuit cu mini/bmw...unde franarea e f precisa)si atentie eu am avut si etrierii sport la mito
-panoul de bord central lasa de dorit,clima aia o avea si albea din 2005
-nu am vazut/condus pana acum masina cu vizibilitate mai proasta in spate
-mult prea mult plasic...si totusi am avut un model
Daca te impaci cu acest model la aspect si poti trece peste cele de mai sus poti face pasul