buna ziua doamnelor domnisoarelor si domnilor. Ieri am luat si eu contact cu un mito ceva mai intim decat in poze
. adevarul e ca nu am facut un drive-test pentru ca cei de la autoperugia nu au inca masina de teste. insa domnisoara care era acolo, in afara ca era foarte....aratoasa, a fost foarte draguta si mi-a prezentat masina, mi-a explicat verzi si uscate, mi-a raspuns la intrebari cum stia ea mai bine. poate ca a fost asa draguta pentru ca stia ca mai am o alfa, ca eram cu carnetul de garantie in mana (tocmai imi luasem masina din service si am zis sa intru sa arunc o geana la mito). fata mi-a spus la un moment dat ca nu se pricepe prea bine la alfe deoarece ea se ocupa mai mult de vanzarea de fiaturi
. am apreciat sinceritatea, si pentru ca am fost si eu dragut cu ea am primit si o brosura de prezentare a masinii. deci sa nu mai ziceti de vanzatorii de alfa ca nu sunt binevoitori
dar sa revenim la masina: interiorul mi s-a parut suficient de spatios in fata, poate chiar la fel de mare sau mai mare ca in 147. materialul mult blamat de pe bord mi s-a parut mai mult decat ok, chiar cu o textura destul de interesanta. cel de pe usi se incadreaza in limitele clasei, dar nu si in pretul cerut. instrumentele de bord (manetele din jurul volanului) un plastic indoielnic, ceasurile, in cel mai pur stil sportiv se dau peste cap atunci cand pui contactul, dar doar vitezometrul si turometrul, celelalte 2 de ce nu? portbagajul comparabil cu cel al modelului 147. pozitia de condus destul de joasa, poate mai joasa decat in 147-ele meu. usile fara rama de nota zece. volanul foarte placut la atingere si frumos profilat. ce nu mi-a placut cu adevarat a fost acel capacel de pe schimbatorul de viteze pe care sunt inscriptionate vitezele: un plastic argintiu ordinar, acoperit cu un alt plastic transparent, de-a dreptul desprins din jucariile chinezesti de prost gust. si in plus nu exista nici o diferenta intre inscrisuri (numerele vitezelor) si fundal.
per total masina mi-a lasat o impresie buna, desi exista un amalgam de materiale de buna calitate si unele indoielnice. urmeaza si impresiile dupa drive-test, atunci cand masina va fi disponibila.
pana atunci numai bine.