It is currently 01 Nov 2024, 02:52

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: 08 Nov 2017, 17:54 

Car: alfa 159 sportwagon
Buna ... Ma numesc Cosmin si sunt posesorul unei Alfa 159 jtdm 110kw din 2006... sincer nu stiu ce as putea sa zic mai mult decat ca merge si arata foarte bine si sunt foarte multumit de achizitie..dar am o mica problema sa zic asa .. acum ceva vreme mia aparut in bord martorul check engine dar la fel cum a aparut la fel a si disparut in aceeasi zi.. dupa aproximativ o luna jumatate doua iar dar acum de 2 ori intr-o saptamana... observand ca acul la temperatura oscileaza cand sus la 90 (nu peste)cand in jos spre 0 ... si spun iar dar la fel cum apare la fel si dispare... mam informat cu un obd si da ceva eroare la temperatura... intrebarea mea e urmatoarea sa fie oare termostatul sau senzorul de pe el sau am inteles ca ar mai fi ceva senzor undeva pe motor? oricum am cumparat termostatul urmeaza sa-l schimb doar si asa urmaresc daca mai apare sau nu. As mai avea o intrebare cand merge motorul la apasarea ambreiajului se aude un carait nimic mai mult un simplu carait .. de schimbat schimba bine trage nu simt ca ar avea ceva problema cutia.. sa fie oare rulmentul de presiune?

PostPosted: 08 Nov 2017, 22:54 

Car: MB E 250 CDI
kosso_1984 Quote:
As mai avea o intrebare cand merge motorul la apasarea ambreiajului se aude un carait nimic mai mult un simplu carait .. de schimbat schimba bine trage nu simt ca ar avea ceva problema cutia.. sa fie oare rulmentul de presiune?
Daca acel carait dureaza de la apasarea pedalei si pana la aprox. 20% din cursa, disparand ulterior in timp ce pedala este actionata catre podea este un inceput de volanta.

PostPosted: 09 Nov 2017, 11:10 

Car: Vespa
Mai exact un inceput de sfarsit :)

PostPosted: 09 Nov 2017, 12:11 

Car: alfa 159 sportwagon
As mai avea o intrebare cand merge motorul la apasarea ambreiajului se aude un carait nimic mai mult un simplu carait .. de schimbat schimba bine trage nu simt ca ar avea ceva problema cutia.. sa fie oare rulmentul de presiune?
Daca acel carait dureaza de la apasarea pedalei si pana la aprox. 20% din cursa, disparand ulterior in timp ce pedala este actionata catre podea este un inceput de volanta.

Se aude cat timp pedala este apasata .... :samui:

Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC+03:00