Salutare
După jumătate de an imi fac și eu curaj și deschid topicul.
Inca nu vandusem vechiul 159, dar cam era vremea despartirii din pricina kilometrilor adunati si a starii estetice. Era stabilit ca batranul 1.9 si-a adus aportul. Era ca si un caine batran, care ma servea de fiecare data cu placere, a fost cam greu sa ma despart desi in afara de kilometrii adunati in cativa ani de naveta si defectele optice nu prea aveam ce sa ii reprosez, dar a aparut inlocuitorul.
Era ce trebuie: tot 159, o platforma care imi place foarte mult, un motor puternic si integrala care imi lipsea, si sa nu uitam de pachetul ti de care m-am indragostit din vina lui Pablo, avea el una rosie care mi-a cazut cu tronc

Ca dotari are interiorul negru, xenoane, spalatoare, senzori de parcare fata-spate, blue&me si multe alte dotari care nu imi vin acum in minte
Singura persoana care nu a fost incantata de tranzactie a fost maicamea. Nu intelegea de ce mi-am cumparat inca o masina la fel. Ca sa scap de discutii prea lungi i-am spus ca e o masina cumparata pentru piese.
Din pacate am avut si o serie de ghinioane cu ea: una bucata talon pierdut de DPD =) sunat fostul proprietar, roman din germania, eliberat alt talon.
polei si trecere de pietoni =) bara spate crapata de un prieten care a intrat in mine tocmai cand mergeam la revelion, iar la 2 zile dupa ce am scos masina de la vopsit un proaspat proprietar de x6 nou mi-a julit bara spate (probabil nu era obisnuit cu gabaritul).
Azi am reusit sa inmatriculez masina SJ24AWD

Pe langa asta, de cand am masina am vopsit electrostatic rotile de iarna de pe fosta masina si le-am incaltat cu niste ContiWinterContact de care sunt foarte multumit, am lasat si jantele de vara la sablat, urmand sa le aleg culoarea.
Am comandat un strutbar de pe alfisti, poate imi ajunge pana la fest
Una peste alta masina pare a fi ce trebuie.
Insusi maestrul comanr a spus despre ea cand a vazuto: "Vlady, asta e lucru, miroase a nou!"
Urmează:
-toate fluidele schimbate
-discuri + placute (poate si furtune)
-volan nou
-proiectoare
-vopsit etrieri, daca tot e la moda

-bucsi poliuretan, de preferat sa fie de o duritate cat mai mica
-trebuie sa gasesc o solutie pentru ornamentele de aluminiu din interior. nu cred ca e un element intreg cam toate sunt zgariate.
Judecand strict dupa aspectul acestora tind sa cred uneori ca fostul proprietar a crapat lemne in masina
-alte chestii de ordin estetic dar care nu sunt urgente (polish), imi doresc sa ma axez pe chestiile de ordin tehnic momentan
Bag niste poze sa ma credeti pe cuvant.
Femei goale cîte vrei Din reviste de doi lei, Unghii negre plus tutun, Băutură şi drum bun! Pot oricînd să susţină teze Despre cutia de viteze
Poa' să fie profesor, Medic sau aviator, Avocat sau conţopist, Inginer, frizer, dentist, Pictor sau electrician, Toţi înjură la volan !