Navigation Menu+

2% pentru Alfa Club!

 

Asociatia Alfa Club Romania doreste sa creasca! Persoanele fizice au posibilitatea de a vira 2% din impozitul pe profit catre o asociatie non-guvernamentala, non-profit. Aceasta operatiune nu va va afecta in nici un fel veniturile, daca nu optati pana in 15 mai 2015, statul va vira suma aleator catre alta asociatie.Asociatia Alfa Club Romania este una non-profit, toate fondurile stranse se vor regasi in beneficii pentru membrii sai.

 

Puteti sustine Asociatia Alfa Club Romania astfel:

Daca ati obtinut in anul 2014 numai venituri din salarii trebuie sa completati formularul 230. La punctul II – Destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual datorat pentru sponsorizarea unei entitati nonprofit – se inscriu datele Asociatiei Alfa Club Romania.

Descarca declaratia 230

Daca ati obtinut in anul 2014 (si) venituri din alte surse (cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor etc) trebuie sa completati formularul 200. La pagina 4, cap. III, bifati punctul 2 (sponsorizare entitate nonprofit), se inscriu datele Asociatiei Alfa Club Romania.

Descarca declaratia 200

 

Denumire entitate nonprofit:

 

Asociatia Alfa Club Romania
Cod de identificare fiscala al entitatii nonprofit (CIF) : 25019939
Cont bancar (IBAN): RO92BTRLRONCRT0264468501

 

 

*descarcarea se va face prin click dreapta si Save As, sau deschideti PDF-ul in Abode Reader si nu in browser! Datele Alfa Club Romania sunt deja completate

 

NOTA! La suma se lasa spatiu gol si se calculeaza automat de catre organul fiscal.

 

Trimiteti formularul completat recomandat prin posta (sau depuneti-l direct) la adresa Administratiei Financiare de care apartineti inainte de 15 mai.

 

Va multumim,
echipa Alfa Club Romania,